Verzending en Bezorging

Verzending en Bezorging

Bij SmussClean streven we ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk bij u thuis te bezorgen. Hieronder vindt u informatie over onze verzend- en bezorgingsprocedure:

  • Verzendingstijd: Bestellingen die op werkdagen vóór 23.00 uur worden geplaatst, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Houd er rekening mee dat de levertijden per product kunnen verschillen.

  • Voorraadstatus: Soms zijn producten niet direct voorradig, waardoor de levering van uw bestelling iets langer kan duren. Indien de levertijd afwijkt van de indicatie op de productpagina, zullen wij u hierover zo spoedig mogelijk informeren.

  • Gratis Verzending: Goed nieuws! Verzending is helemaal gratis bij SmussClean. U hoeft zich geen zorgen te maken over extra kosten voor de bezorging van uw bestelling.

  • Leveringsservice: Uw bestelling wordt verzonden via de postbode of pakketbezorger van DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 uur plaatsvinden. Helaas kunnen wij het exacte tijdstip van aflevering niet garanderen.