Garantie en Klachten

Garantie

Bij SmussClean streven we ernaar om onze producten in topconditie aan u te leveren. Ondanks onze inspanningen kan het voorkomen dat een bestelling beschadigd raakt tijdens transport of dat er andere situaties ontstaan waarvoor u aanspraak kunt maken op garantie. Conform het Europese recht zijn wij verantwoordelijk voor elk gebrek dat binnen twee jaar na levering aan het licht komt. Mogelijk heeft u ook aanvullende rechten op basis van het Nederlandse recht.

Als u een gebrek aan het product ontdekt, dient u binnen een redelijke termijn contact met ons op te nemen, bij voorkeur binnen twee maanden. Onder bepaalde omstandigheden kan een langere termijn ook aanvaardbaar zijn. Als u tijdig contact met ons opneemt, zullen we samen naar een passende oplossing zoeken voor het probleem.

Klachten

 

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@smussclean.nl 

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Voor consumenten in de EU is het ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.